gryning badrumsmöbler

Gryning badrumsmöbel

gryning

Klassisk och stilren. De överfalsade fronterna med elegant profil sätter stilen på Westerbergs Gryning där vi inte gjort avkall på något. Vackra och gedigna material kombineras med väl utvalda komponenter som känns i varje detalj.

Se alla kombinationer här

I Gryning får du en modernt klassisk stil på din badrumsmöbel. De överfalsade fronterna med fräst profil kombinerar ett klassiskt uttryck med moderna tunna linjer. Gryning finns i matt vit och svart lack samt i tre bredder. Härliga materialval och dekorativa detaljer. Kombinera fritt så att du får en stil som passar dig.

bredder och färger

bredder och färger

Gryning finns i matt vit lack samt i tre bredder, 600, 800 och 1000 mm. Härliga materialval och vackra detaljer.

gryning_farger.jpg

Gryning bänkskiva i ek

bänkskiva

Bänkskivan är tillverkad i massiv ek, 40 mm helstav, och behandlad med olja. Massiv ek är ett naturmaterial som med rätt underhåll bibehåller sin motståndskraft och åldras vackert.

läs mer
Gryning badrumsmöbel lådor med fullutdrag

lådor med fullutrdrag

För att du lätt ska komma åt innehållet har lådorna fullutdrag. Lådmattor samt en uttagbar lådinsats i ek ingår och passar både i övre och undre lådan.

läs mer
bänkskiva av Silestone™

bänkskiva av Silestone™

Bänkskiva av Silestone som är ett exklusivt och tåligt material av naturlig kvarts. Silestone har även en högre slagtålighet än exempelvis granit och är mycket reptåligt.

läs mer
Stråla fristående italienskt handfat

italienskt handfat

Vackert handgjort italienskt handfat där hantverket genomsyras i minsta detalj. Unik form och tunna fina kanter. Den matta glasyren är noga utvald för den härliga känslans skull.

läs mer
Gryning högskåp

rymliga högskåp

Högskåp med rymligt mått och två mjukstängande luckor som kan monteras höger- eller vänsterhängda. Inuti finns flyttbara hyllplan i glas som sitter säkert fixerade av hyllbärarna.

läs mer
silrent uttryck med push-open

silrent uttryck med push-open

Samtliga lådor och luckor finns med push-open funktion. Inga handtag behövs utan du öppnar dem med en lätt "push".

läs mer
Handtag till Gryning badrumsmöbler

handtag

Sätt stilen med något av våra fem handtag eller välj med push open-funktion för en mer avskalad stil utan handtag.

se våra handtag
Dropp hög blandare

italiensk blandare

Våra blandare är utvecklade för den skandinaviska marknaden men tillverkas i Italien med största hänsyn till miljön och användaren. Vi fokuserar på designen och att de ska passa ihop med våra möbelserier.

se våra blandare
Gryning badrumsmöbel med rund spegel

kombinera fritt

Möbelserien Gryning passar såväl det lilla som det lite större badrummet och du kan välja mellan nedsänkt tvättställ i porslin eller fristående handfat som placeras på en bänkskiva.
 

se alla modeller