leverans hem

Vi tillverkar varje massagebadkar för hand efter beställning. Därför har vi en leveranstid på 4-6 veckor. Du väljer själv om du vill att massagebadkaret ska leveras till din fackhandlare eller hem till dig. Beställ en bekväm hemleverans av ditt massagebadkar direkt hos din fackhandlare för endast 995:-, utespa för endast 1.795:-, och sedan levererar vi till din tomtgräns. Övriga produkter beställer du hemleverans till en kostnad på 10% av varuvärdet, min. 225,- max. 1.095,- då får du ditt nya badrum hela vägen hem. 

  • Vid mottagande av gods skall allt kontrolleras för ev synliga skador innan fraktsedeln signeras och ges till chaufför. Om synliga skador hittas skall detta noteras på fraktsedeln av chauffören så att detta kan användas vid införskaffandet av skadenummer från DHL.
  • Uppackningsskador kan anmälas upp till sju (7) dagar efter mottagandet av biltransporterat eller lagrat gods. Om kund har hämtat gods i butik eller hos DHL och sen fraktat hem varorna på egen regi eller av annat fraktbolag så står inte Westerbergs eller DHL för några ev fraktskador då detta kan ha skett under den senare delen av frakten.
  • Skadenummer som fås av DHL skall snarast rapporteras till Westerbergs (info@westerbergs.se ) tillsammans med ordernummer och artikelnummer så att ersättningsprodukt, alternativt reservdelar kan skickas till kund. Vid rapportering av skade nr kan ev. foto inkrävas för att dokumenteras till ärendet.
  • OBS! Skadenummer som ges ut av DHL är inte godkända som skadenummer innan hela ärendet har behandlats av Westerbergs och DHL tillsammans.

 

Läs mer om DHL’s uppdragsvillkor.