Ekonomiassistent till Hafa Bathroom Group i Halmstad

Hafa Bathroom Group AB historia går tillbaks till 1962 när två möbelsnickerier i Halmstad och Falkenberg slogs ihop och bildade Hafa. Idag är vi Sveriges största privatägda badrumsföretag. Med ett lag och tre varumärken,- Hafa, NORO och Westerbergs så omsätter vi idag ca 350 miljoner SEK och har runt 100 anställda. Vi har vi ett helt unikt kunderbjudande med stora möjligheter och högsta möjliga flexibilitet. Vi har en uttalad ambition om att vara det mest kundorienterade badrumsföretaget vilket präglar vår kultur och varje enskild medarbetare. Hafa Bathroom Groups vision är att ha branschens bästa digitala plattform som effektiviserar processer, skapar affärsmöjligheter och mervärde för såväl kunder som intressenter. Vi firar när våra kunder lyckas och möjligheten att ständigt förbättras är vad som driver oss.

Hafa Bathroom Group arbetar för att bli Halmstad bästa arbetsgivare och här möts du varje dag av ett starkt lag med hög entreprenörsanda med mål att bli bäst på det vi gör. Vi växer och tillsammans med Oddwork är vi nu på jakt efter driven Ekonomiassistent till vårt huvudkontor i Halmstad!

Om tjänsten som Ekonomiassistent
I rollen som Ekonomiassistent kommer du att vara processägare och ansvarig för koncernens totala leverantörsreskontra. Som ansvarig för leverantörsreskontran kommer du att bli en del av teamet på vår ekonomiavdelning där man stöttar och hjälper varandra och möjligheten att utvecklas är stor. Du kommer att få arbeta i ett spännande företag och i en miljö där man hänger med i utveckling av system och nya arbetssätt.  

För att lyfta ett axplock av dina (potentiellt) framtida uppgifter kommer ansvaret innefatta bland annat administrering av leverantörsfakturor, upprättning av betalningsförslag samt utbetalning till leverantörer. Du kommer att vara en superuser och registreringsansvarig för dokumenthanteringssystemet OPTO samtidigt som du deltar i förbättringsprojekt om att utveckla ekonomiavdelningen. Du hanterar allt från löneutbetalningar till diverse kontoavstämningar vid bokslut, avstämning av bankkonton samt direktdebiteringar.  

Vi söker dig som...
... är driven, lösningsorienterad och vill bli en del av ett familjärt ekonomiteam! Du har en god kommunikativ förmåga och är van att jobba mot deadlines. Du trivs med att jobba i ett litet team och mår bra i en flexibel och dynamisk miljö. Frågar man dina tidigare kollegor skulle de beskriva dig som en noggrann, strukturerad och stresstålig medarbetare – en person som dessutom har den ypperliga förmågan att kombinera denna noggrannhet med effektivitet i sina utföranden. Med ditt genuina intresse för ekonomi och siffror är du en lagspelare och duktig på att ta egna initiativ, vilket innebär att du alltid ser lösningar framför problem!

För tjänsten som Ekonomiassistent ser vi att du har en utbildning inom ekonomi eller motsvarande ett par års arbetslivserfarenhet inom leverantörsreskontra. Erfarenhet av fakturahanteringssystem och användande av affärssystemet Microsoft Dynamics AX ser vi som meriterande. Vidare är det strålande om du har en vana av att jobba i Officeprogrammen och har grundläggande kunskaper i framförallt Excel, då mycket av ditt arbete sker i detta program

Denna process är en rekrytering där du efter avslutad rekryteringsprocess blir anställd hos Hafa Bathroom Group.

Vad Hafa Bathroom Group erbjuder dig
Som Ekonomiassistent hos Hafa Bathroom Group blir du en betydelsefull teammedlem i ett litet och erfaret team. Du blir även en del av ett stabilt och växande företag som genuint bryr sig om sin personal! Hafa Bathroom Group vet vikten av att tänka långsiktigt och investera i den största och mest betydelsefulla tillgången verksamheten har – medarbetarna. Vi lägger stor vikt vid rätt inställning och personliga kvalitéer! Vi är ett företag som är måna om sina anställdas trivsel och arbetsmiljön präglas av högt i tak där entusiasm och teamkänsla står i centrum. För rätt person finns det goda möjligheter att utvecklas inom ditt ansvarsområde och att växa inom bolaget.  Läs mer om oss här!

START: Omgående
PLATS: Halmstad  
OMFATTNING: Heltid
LÖN: Fast lön
KONTAKT: Talent Manager Daniella Ravan, daniella@oddwork.se (för frågor om tjänsten, ej ansökningar)
SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2018-03-20

Är detta du? Skicka in din ansökan med CV omgående då platsen kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag! Vi ser fram emot att höra av dig.

Hire personality. Train skill. And be awesome at your employer branding. Vi tror att världen blir en bättre plats om människor får göra det de verkligen brinner för. Oddwork finns här för att göra det möjligt! Som rekryterings- och employer brandingbolag matchar Oddwork talanger med nästa karriäräventyr samtidigt som vi hjälper företag att skapa starkare företagskulturer och kommunicera de äventyr och möjligheter som finns inom just deras världar. Vi vet att det är när rätt talang och rätt företag träffas som magi får möjlighet att skapas!

Nyfiken och vill veta mer? Välkommen in i Oddworks värld genom att klicka här!