IT-samordnare till Hafa Bathroom Group i Halmstad

Hafa Bathroom Group AB historia går tillbaks till 1962 när två möbelsnickerier i Halmstad och Falkenberg slogs ihop och bildade Hafa. Idag är vi Sveriges största privatägda badrumsföretag. Med ett lag och tre varumärken,- Hafa, NORO och Westerbergs så omsätter vi idag ca 350 miljoner SEK och har runt 100 anställda. Vi har vi ett helt unikt kunderbjudande med stora möjligheter och högsta möjliga flexibilitet. Vi har en uttalad ambition om att vara det mest kundorienterade badrumsföretaget vilket präglar vår kultur och varje enskild medarbetare. Hafa Bathroom Groups vision är att ha branschens bästa digitala plattform som effektiviserar processer, skapar affärsmöjligheter och mervärde för såväl kunder som intressenter. Vi firar när våra kunder lyckas och möjligheten att ständigt förbättras är vad som driver oss.

Hafa Bathroom Group arbetar för att bli Halmstad bästa arbetsgivare och här möts du varje dag av ett starkt lag med hög entreprenörsanda med mål att bli bäst på det vi gör. Vi växer och tillsammans med Oddwork är vi nu på jakt efter en IT-samordnare till vårt huvudkontor i Halmstad!

Om tjänsten som IT-samordnare  
I rollen som IT-samordnare kommer du att leda, anpassa och utveckla Hafa Bathrooom Groups IT-avdelning. Med din höga IT-kompetens och kvalitativa beslutsunderlag skapar du konkurrensfördelar. Tillsammans med ditt team om två personer driver ni utvecklingen framåt och effektiviserar våra systemrelaterade processer, vår infrastruktur, samt plattformar för digitalisering. Du har samordningsansvar för att säkra våra dataregister, så som artikelregister i ERP och PIM system och du utvecklar och effektiviserar även våra flöden och processer för export av pris-, bild- och kundunika data. 

Som ny IT-samordnare kommer du att ha stor möjlighet att forma och påverka företagets framtida IT-arbete. Du kommer även driva egna utredningar och projekt och du säkerställer också att IT-rutiner, IT processer och att IT policys är uppdaterade. Du rapporterar till bolagets COO och har goda möjligheter att växa i och påverka utvecklingen av din roll!

Vi söker dig som...
...är strukturerad, serviceinriktad och har ett brinnande intresse för IT och problemlösning! Som person är du positiv, lyhörd och flexibel vilket gör att du enkelt prioriterar och hanterar alla de ärenden som hamnar på ditt bord. Du är en naturlig ledare och du uppskattar en händelserik miljö där du får använda din kreativa sida för att lösa problem.

Du har förmågan att omvandla ett verksamhetsbehov till en effektiv och hållbar IT-lösning och genom din kommersiella drivkraft skapar du värde och nytta också för våra kunder. Vidare är du lyhörd för verksamhetens behov samtidigt som du är kreativ och har idéer för hur IT kan stötta och utveckla verksamheten. I tjänsten krävs att du är flexibel och kan hitta lösningar på komplexa problem.

För tjänsten som IT-samordnare ser vi att du har relevant högskole- eller universitetsutbildning inom IT. Du har erfarenhet av arbete som innefattar system- eller förvaltningsansvar från ett IT eller verksamhetsperspektiv. Du har också i dina tidigare tjänster drivit projektledning och utvecklingsarbete inom IT. Du har även god förståelse för ekonomi-, försäljning-, supply chain- och logistikprocesser.

Vi ser att du kan påvisa grundlig systemkompetens i Microsoft Dynamics AX, grundlig förståelse för relationsdatabaser (SQL) samt Office365/Sharepoint. Vidare är det meriterande om du har erfarenhet av processutveckling, EDI/integration, analys och rapportering i Microsoft BI samt registervård och dataflöde för PIM data, gärna Litium studio.

Denna process är en rekrytering där du efter avslutad rekryteringsprocess blir anställd hos Hafa Bathroom Group.

Vad Hafa Bathroom Group erbjuder dig
Som IT-samordnare hos Hafa Bathroom Group blir du en betydelsefull teammedlem i ett litet och erfaret team. Du blir även en del av ett stabilt och växande företag som genuint bryr sig om sin personal! Hafa Bathroom Group vet vikten av att tänka långsiktigt och investera i den största och mest betydelsefulla tillgången verksamheten har – medarbetarna. Vi lägger stor vikt vid rätt inställning och personliga kvalitéer! Vi är ett företag som är måna om sina anställdas trivsel och arbetsmiljön präglas av högt i tak där entusiasm och teamkänsla står i centrum. Läs mer om oss här!

START: Omgående
PLATS: Halmstad  
OMFATTNING: Heltid
LÖN: Fast lön
KONTAKT: Talent Manager Daniella Ravan, daniella@oddwork.se (för frågor om tjänsten, ej ansökningar)
SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2018-03-21

Är detta du? Skicka in din ansökan med CV omgående då platsen kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag! Vi ser fram emot att höra av dig.

Hire personality. Train skill. And be awesome at your employer branding. Vi tror att världen blir en bättre plats om människor får göra det de verkligen brinner för. Oddwork finns här för att göra det möjligt! Som rekryterings- och employer brandingbolag matchar Oddwork talanger med nästa karriäräventyr samtidigt som vi hjälper företag att skapa starkare företagskulturer och kommunicera de äventyr och möjligheter som finns inom just deras världar. Vi vet att det är när rätt talang och rätt företag träffas som magi får möjlighet att skapas!

Nyfiken och vill veta mer? Välkommen in i Oddworks värld genom att klicka här!