spabad utomhus

spabad utomhus

Design är mer än bara fromgivning, allt sitter i upplevelsen. Vi vill att du som köper ett spabad utomhus från Westerbergs ska få just den upplevelsen av harmoni & välbefinnande. Vårt sortiment av spabad utomhus består av sex modeller, fem kvadratiska och ett runt, där varje kar har unika egenskaper anpassade efter dina behov. Våra spabad är anpassade för 2-6 personer och är tillverkade av genomtänkta material. Oavsett vilken modell du väljer kan vi lova en upplevesle utöver det vanliga. 

 

Läs mer om våra spabad här >

Dina val

Spabad att drömma sig bort i året om

Varma bad och massage har många härliga effekter på oss, allt ifrån avslappning till ökad cirkulation. När du badar i ett varmt utespa kombineras vattnets alla fördelar och positiva egenskaper, samtidigt som du kan koppla av ensam eller tillsammans med någon du tycker om. Tänk att ha ett spabad på altanen eller i en glänta i trädgården och kunna bada ute även om snöflingor dalar eller dagen har blivit kväll. Spabad att drömma sig bort i hela året om. Själv för rekreation eller tillsammans med din familj och vänner för småprat och umgänge. Westerbergs sortiment av spabad utomhus består av sex modeller, fem kvadratiska och ett runt. Varje spabad har noga utvalda funktioner som ger den ultimata upplevelsen. Vår omsorg om detaljerna ger dig ett spabad du kan glädjas av i många år, oavsett vilken modell du väljer. Spabad från Westerbergs är rymliga och framtagna för att passa olika behov med sittplatser för 2 upp till 6 personer.    

hur installerar man ett spabad? »
  • Ett spabad ska stå plant. Underlaget och fundamentet skall vara stabilt, heltäckande och våg smat kunna bära spabadets sammanlagda vikt inklusive vatten. Tag kontakt med fackman om du är osäker. 
  • Alla elektriska installationer skall utföras av auktoriserad elektriker. Ström skall dras till den valda placeringen enligt gällande föreskrifter och regler. En auktorisserad elektriker skall koppla elen via felströmbrytare och driftsbrytare.
  • Bestiäll vatten från din vattenleverantör, så du fyller spabadet med rent vatten. Eventuella orenheter från egen brunn kan skada ditt utespa.
  • Vi erbjuder leverans till tomtgräns. Därefter kan spabadet bäras på plats av 6-8 personer, alternativt att du hyr en kranbil. 
  • Läs den medföljande bruksanvisningen. Justera och programmera rengöringscyklerna m.m. för att passa dina behov.
  • Fyll på vatten, läs av kemikaliebalansen, och tillsätt kemikaler efter behov. Njut av badupplevelsen.
  • Utför löpande underhåll av ditt spabad. Rengör filtret en gång i veckan. Behandla vattnet med kemikalier och läs av pH-värdet samt alkaliniteten enligt bruksanvisningen för att säkra att vattnet i ditt utespa alltid är av bästa kvalitet.