Kampanj utvalt sortiment t.o.m 31/7

material & komponenter


Westerbergs produktutveckling är en ständig strävan framåt för att ta fram produkter som ger den rätta känslan både för dig och för vår omgivning över tid.
 

Det betyder bland annat att vi strävar efter att välja material och metoder för en så ringa miljöpåverkan som möjligt och att ständigt förbättra vår miljöprestanda. Oavsett om det gäller möbler, badkar eller någon av våra andra produkter. Vårt unika SilentSystem™ är en sådan detalj, ett massagesystem monterat helt utan lim men som ger kraftfull massage och är tyst. Våra badkar är tillverkade i flera olika material med olika prestanda, vårt urval är störst på marknaden och vi vet vad som gör skillnad. Det skapar välmående med hänsyn om framtiden.

badkar i solid surface

badkar i solid surface

Solid surface är ett kompositmaterial bestående av mineraler, akryl och pigment. Den naturliga känslan i materialet är unik. De är enormt slitstarka tack vare det genomgående solida materialet, detta gör även att värmen i vattnet hålls länge när du badar.

massagebad med silent system

massagebad med silent system

Samtliga system byggs med Westerbegs Silent System, vilket innebär att ditt massagebadkar har ett jämnare vattenflöde och högre tryck vilket bidrar till en effektivare massage och en tystare badupplevelse, dessutom är det mer miljövänligt då det monteras helt utan lim.

nya hav tvättställ i betong

nya hav tvättställ i betong

Vårt nya tvättställ Hav i gjuten betong har en unik form och med ett industriellt uttryck. Varje exemplar är tillverkat för hand och är därför unikt. Betong är rustikt och till ytan livfullt med skiftningar i färg.

utvalda komponenter

utvalda komponenter

Vi lägger stor omsorg på detaljerna. Beslagen i lådorna är extra tunna och har fullutdrag så att du lätt kommer åt innehållet Exklusiv inredning av ek ingår i våra stora möbelserier och lådmattorna tar du enkelt ut för att rengöra.