Ej outlet eller reservdelar
badkar

badkar

designade badkar

Morgonens första och kvällens sista stopp får gärna bjuda på lugn och ro. Ett designat badkar ger badrummet en helt unik karaktär. Westerbergs har allt från klassiska kar till fristående badkar i högsta klass, som visar upp det allra senaste inom badkarsdesign, material och ergonomi. 

Läs mer om badkar här

frågor & svar - badkar

 • vilket badkar ska jag välja?

  • Allt beror på hur ditt badrum ser ut och vilka ytor du har. Vi har små badkar 140-160cm eller stora badkar 160cm och större. Vi har badkar som går att placera i hörn eller badkar som är frisående och kan placeras varsomhelst i rummet. Vill du ha ett klassiskt badkar med tassar har vi ett stort utbud där du kan välja mellan svart eller vitt tassbadkar med tassar i olika färger. 
 • vad är ett fristående badkar?

  Ett fristående badkar är ett badkar som inte behöver stå mot en vägg utan kan placeras där du önskar och blir ett riktigt blickfång i ditt badrum. Varför inte välja en snygg golvblandare till ditt fristående badkar?

 • vad är födelarna med att akrylbadkar?

  Det finns många fördelar med ett badkar i akryl framförallt då temperaturen bibehålls längre jämfört med en emaljerad yta. Det är även lätt att hantera vid städning och montering. 

 • hur rengör man ett badkar?

  Ett badkar skall rengöras med ett milt rengöringsmedel och en mjuk trasa för att undvika repor.