Kampanj utvalt sortiment t.o.m 31/7
westerbergs

westerbergs inspiration

Här har vi samlat inspiration till ditt badrum så att du kan hitta olika stilar och badrumsprodukter. Ett badrum ska man trivas i. Därför utvecklar vi ständigt våra produkter med moderna funktioner som ger dig en skönare upplevelse, här kan du se några av dem.

nejd badrumsmöbel

Klassiskt modern. Westerbergs Nejd badrmsmöbel med elegant ramkant skapar en tidlös atmosfär i ditt badrum. De gedigna materialen och omsorgen i detaljerna ger dig en sofistikerad känsla som kommer hålla i många år.

Läs mer om Nejd badrumsmöbler
jord badrumsmöbel

jord badrumsmöbel

Stilren och elegant. Westerbergs Jord är för dig som uppskattar det avskalade och rena men inte är rädd för det kaxiga. De noga utvalda detaljerna och den moderna stilen ger en unik känsla.

Läs mer om Jord badrumsmöbler
himmel badrumsmöbel

himmel badrumsmöbel

Tidlös och avskalad i sitt skandinaviska uttryck. Westerbergs Himmel kommer att vara ditt bästa val under lång tid. Utöver den vackra designen är varje detalj noga uttänkt och funktionell, vilket ger en hållbar kvalitet.

Läs mer om Himmel badrumsmöbler
spabad

spabad

Tänk att ha ett spabad, på altanen eller i en glänta i trädgården och kunna bada ute även om snöflingor dalar eller dagen har blivit kväll.

Läs mer om spabad
vik badkar i Milano

vik badkar i Milano

Vårt fina badkar Vik väckte stor uppmärksamhet under designveckan Fuorisalone i Milano

Läs mer om Vik badkar