westerbergs

westerbergs inspiration

Här har vi samlat inspiration till ditt badrum så att du kan hitta olika stilar och badrumsprodukter. Ett badrum ska man trivas i. Därför utvecklar vi ständigt våra produkter med moderna funktioner som ger dig en skönare upplevelse, här kan du se några av dem.

westerbergs afton

I Afton möter du en tidlös och avskalad stil med rena linjer. De släta överfalsade fronterna ger möbeln ett lätt och modernt uttryck med tunna linjer. Praktiska förvaringslösningar, gedigna material och kvalitetskomponenter ger en möbel som håller över tid.

 

hållbara materialval

Våra möbler är tillverkade i hållbara och noggrant utvalda material, alla ekmöbler och ekdetaljer är i äkta trä, alla handtag är i metall och all armatur har engergisnål LED-belysning.

överfalsade fronter

Släta överfalsade fronter ger ett modernt intryck. Afton och Gryning är tillverkade i fuktsäker spånskiva och MDF som är lackerad för att motstå fukt. Våra ekmöbler och ekdetaljer är i äkta träfaner.

afton 800 svart

Tvättställsskåpet Afton har två rymliga fullutdrags lådor som här öppnas med push-funktion. En löstagbar lådinsats i ek ingår. Spegeln har integrerad LED-belysning som lyser runt spegelytan, mot väggen samt genom spegelns frostade parti. Handfatet är av svartsotat glas med fina avställningsytor.

afton 1000 vit

Tvättställsskåpet Afton med två fullutdrags lådor, och en löstagbar lådinsats i ek som medföljer. Här har vi valt att förstärka det moderna intrycket med ett rakt långt handtag. Spegelskåpet har praktiska dubbelsidiga spegeldörrar och en integrerad förstoringsspegel. Över- och underbelysning i LED med ett varmt och fint sken. I skåpet har vi dolt ett 230 V eluttag. Högskåpet är 40 cm brett och extra rymligt. Luckorna kan monteras på höger- eller vänster sida så att det blir rätt i ditt badrum.

sofistikerat handfat

Elegant nedsänkt tvättställ i svart glas med fina avställningsytor. Skålen är mjukt rundad vilket förstärker helhetsintrycket.

eleganta linjer

KIassiskt tunt tvättställ i porslin med rena linjer och bra avställningsytor. Den rektangulära hon har fina rundade hörn som ger ett mjukt och tidlöst intryck.

gryning 600, svart matt

Gryning finns i matt vit och svart lack samt i tre bredder. Möbeln präglas av fina materialval och dekorativa detaljer som förstärker stilen av det modernt klassiska. Du kan välja ett uttryck precis som du vill ha det.  Välj mellan nedsänkt tvättställ i porslin eller med fristående handfat som placeras på en bänkskiva i massiv ek eller som här  i det vackra stenmaterialet Silestone.

gryning 1000, vit matt

Välj den överdel som passar, nätt rund eller rektangulär spegel eller spegelskåp. Lådorna öppnar du med något av våra handtag eller med push-open funktion. Kombinera fritt så att du får en stil som passar dig. Välj till ett rymligt högskåp med flyttbara hyllor av glas. 

italienskt hantverk

I detta vackra italienska handfat genomsyras hantverket i minsta detalj. Utvalda råvaror och skickliga händer har arbetat med materialet för att skapa den unika formen och tunna kanten på handfatet. Den matta glasyren som används är noga utvald för att ge den rätta härliga känslans.

praktisk fackindelning

I lådorna ingår en löstagbar lådinsats i ek och den passar i både övre och nedre lådan. Perfekt för smink, smycken och allt annat. Lådbelysningen har varmvitt LED ljus tänds när lådan öppnas hjälper dig att enklare hitta vad du letar efter. Belysningen finns som tillval.

tre längder

Salt är ett badkar i stram rektangulär design och med en härlig rymd tack vare sina generösa mått. Lite bredare, lite djupare och i tre längder så att du hittar ett som passar in i ditt badrum.

smart badkar

Strand badkar är i modern design av genuin gjutmarmor. Den praktiska formen på badkaret tillåter att du kan placera den rakt mot väggen. Badkarskanten fungerar bra som avställningsyta. Gjutmarmor ger en hög finish och materialet gör att ditt badvatten hålls varmt längre.

mjuka former

Ett unikt badkar med mjukt, tilltalande formspråk. Måns Broman som har designat Calm har här tagit fram ett vackert badkar med en form i perfekt harmoni för rätt känsla och ergonomi.

spännande kontraster

Ett spännande badkar, helt rätt i tiden och även det formgivet av Måns Broman. Diamond ger spännande kontraster i ditt badrum med fasettdesignen som skapar mönster av ljus och skuggor.

unik form

Ett modernt kar med tunna väggar och sidenmatt yta på det vita karet och blank yta om du väljer svart utsida. Karet har en unik form och komfort, men är trots sina nätta mått stabilt då det är av gjutmarmor. En riktig favorit som ger ditt bad den rätta känslan.

välmående på dina villkor

Välmående på dina villkor finns kanske närmare än du tror. Hos oss kan du välja att skräddarsy och bygga ditt kar precis som du vill ha det. Allt ifrån design på karet, blandarplacering, till massage och belysning. 

 

tryggt val

Vi lämnar hela 10 års garanti på skalen i våra badkar. Dessutom lämnar vi 3 års garanti på resten av vårt sortiment. Vår långa erfarenhet innebär att du kan känna dig extra trygg när du väljer. Efter att ha utvecklat badkar med och utan massage i 35 år vet vi vad som gäller och vad som håller.