westerbergs

westerbergs inspiration

Här har vi samlat inspiration till ditt badrum så att du kan hitta olika stilar och badrumsprodukter. Ett badrum ska man trivas i. Därför utvecklar vi ständigt våra produkter med moderna funktioner som ger dig en skönare upplevelse, här kan du se några av dem.

jord badrumsmöbel

jord badrumsmöbel

Stilren och elegant. Westerbergs Jord är för dig som uppskattar det avskalade och rena men inte är rädd för det kaxiga. De noga utvalda detaljerna och den moderna stilen ger en unik känsla.

läs mer
himmel badrumsmöbel

himmel badrumsmöbel

Tidlös och avskalad i sitt skandinaviska uttryck. Westerbergs Himmel kommer att vara ditt bästa val under lång tid. Utöver den vackra designen är varje detalj noga uttänkt och funktionell, vilket ger en hållbar kvalitet.

läs mer
Afton badrumsmöbel i ek

afton badrumsmöbel

Sofistikerad och avskalad. De släta överfalsade fronterna utmärker Westerbergs Afton och ger möbeln ett lätt och modernt uttryck med tunna linjer. Den sofistikerade känslan varje gång du öppnar och stänger lådan har du med dig hela dagen.

läs mer
gryning badrumsmöbel

gryning badrumsmöbel

Klassisk och stilren. De överfalsade fronterna med elegant profil sätter stilen på Westerbergs G0ryning där vi inte gjort avkall på något. Vackra och gedigna material kombineras med väl utvalda komponenter som känns i varje detalj.

läs mer