Kampanj utvalt sortiment t.o.m 31/7

himmel badrumsmöbler

Kommer att vara ditt bästa val under lång tid. Utöver den vackra designen är varje detalj noga uttänkt och funktionell, vilket ger en hållbar kvalitet.

Himmel badrumsmöbel och Samla runda speglar

himmel tidlös och avskalad

Himmel har stilrena lådfronter med integrerade grepp, rymliga lådor och smarta detaljer. Välj mellan nedsänkta tvättställ i porslin eller fristående handfat på bänksskiva. Himmel passar i de flesta badrum och både till den mindre eller lite större familjen. Välj mellan olika överdelar, efter behov, och behöver du mer förvaring så kompletterar du med något av våra hög- och väggskåp.

flera bredder

flera bredder

Himmel finns i fem bredder och i två färger, vit matt och antracit.

jord-himmel_farger.jpg

genomtänkta detaljer

genomtänkta detaljer

Alla lådor har fullutdrag så att du lätt ska komma åt och dessutom är lådsidorna smäckra vilket ger extra utrymme inuti. Lådmattor samt inredning av ek ingår.

Himmel integrerat handtag

integrerat handtag

Det integrerade handtaget med sin ergonomiska form ger ett stilfullt och tidlöst uttyck. Enkelt avskalat och bidrar till rätt känsla i ditt badrum.

Hav tvättställ

unik form

Hav tvättställ är formgivet för att passa perfekt ihop med himmel. Fina linjer möter tvättställets framkant.

Himmel badrumsmöbel bredd 600 med bänkskiva och fristående handfat

personlig stil

Kombinera din möbel med våra bänkskivor i beige stenmönstrad eller matt antracit laminat och sätt stilen med något av våra eleganta handfat av porslin eller betong.

Himmel badrumsmöbel och Samla spegel

inred med marmor

Skapa en exklusiv känsla med marmor på väggar och golv. Finns allt ifrån klinkers som liknar marmor till den exklusiva Carrarar eller Calcatta.

Norden badkar med eller utan massage

massage för välmående

Vi utvecklar alla våra massagesystem i Sverige och strävar alltid efter att välja material och metoder för en så liten miljöpåverkan som möjligt.

Shoppa massagebadkar
Samla rund spegel

spännande uttryck

Välj mellan olika överdelar utefter dina behov, spegel eller spegelskåp med infälld LED-belysning eller skapa en kontrast med en rund spegel, eller som här två.

Shoppa överdelar
Samla hög- och väggskåp

smart förvaring

I vår serie Samla finns två högskåp med olika djup och ett väggskåp. Släta, fina luckor som kan monteras höger- eller vänsterhängda

Shoppa hög- & väggskåp
Himmel badrumsmöbel

många modeller

Himmel erbjuder flera bredder och passar såväl det lilla som det lite större badrummet. Vacker design med funktionella lösningar.

Se alla modeller