Ej spabad och reservdelar

kvalitet & garanti


Westerbergs kvalitetsarbete börjar redan i utvecklingsstadiet. Hos oss kombinerar erfarna ingenjörer kunskaper i moderna tekniker med den erfarenhet kring hantverket som vi har byggt upp under nära fyra decennier av badrumsutveckling.
 

Vi ägnar speciell omsorg åt material- och komponentval vilket vi uppmanar dig till att uppleva och känna på hos någon av våra återförsäljare. Färdiga produkter testas minutiöst innan användning, exempelvis så vattenfylls och testkörs varje enskilt massagebadkar innan det lämnar produktionen för transport till våra kunder. För att du som användare skall känna dig trygg lämnar vi också generösa garantier på hela vårt sortiment.

10 års garanti

10 års garanti

Westerbergs lämnar hela 10 års garanti på skalen i våra badkar och 3 års garanti på resten av sortimentet. Vår långa erfarenhet innebär att du kan känna dig extra trygg när du väljer Westerbergs. 

massagebad med silent system

massagebad med silent system

Silent System innebär ett jämnare vattenflöde och högre tryck vilket bidrar till en effektivare massage och en tystare badupplevelse och dessutom är det mer miljövänligt då det monteras helt utan lim.

våra möbler är bedömda av sunda hus

våra möbler är bedömda av sunda hus

Vi har produkter bedömda av SundaHus, en oberoende tredje part som systematiskt arbetar för ett samhälle utan hälso- och miljöfarliga ämnen. Våra produkter finns i SundaHus Miljödata.

våra blandare och toaletter är testade av SINTEF

våra blandare och toaletter är testade av SINTEF

SINTEF är ett ackrediterat testlab som testar och certifierar våra blandare och toaletter. Certifikatet innebär att våra produkte  uppfyller alla de krav som Europanorm (EN) standarden ställer.
 

säker vatten

säker vatten

Branschregler Säker Vatteninstallation är ett regelverk som är framtaget av branschens aktörer för att minska risken för bl a vattenskador. Branschreglerna ställer krav på installationen och produkten.

CE-märkning

CE-märkning

Alla Westerbergs produkter är CE-märkta enligt normer. Du hittar alla prestandadeklarationer och skötselanvisningar på våra hemsidor.