Ej spabad och reservdelar

westerbergs massagebadkar

Du består till 65% av vatten. Se till att omge dig med rätt sort. Ett massagebadkar från Westerbergs kombinerar tusentals små lätta luft- och vattenbubblor med sköna och välgörande massagestrålar. Som balsam för själen.

Pacific badkar

modeller & system

Vi har delat upp våra massagebad i olika serier som alla har ett eget unikt formspråk. Välj den serie som passar bäst för dina behov och ditt badrum. Du kan även få samtliga bubbelbadkar som badkar utan system. 

Pacific massagebadkar

pacific

Westerbergs Pacific massagebadkar är för livsnjutaren med höga krav.

Se alla modeller
ocean

ocean

Westerbergs Ocean kan du placera i stort sett överallt och som finns i mängder av olika storlekar

Se alla modeller
motion

motion

Westerbergs Motion där ambitionen och formgivarens uppgift var att skala bort allt onödigt.

Se alla modeller
Norden 170 O massagebadkar

norden

Westerbergs Norden är utformad för att ge optimal komfort och för att passa kroppens anatomi.

Se alla modeller
massagebadkar för omgående leverans
färdiga paket

massagebadkar för omgående leverans

Vill du göra ett komplett köp där du får ett välutrustat massagebadkar med front, gavel och Ocean blandare så ska du välja Superior soft. Här har vi tagit fram ett komplett paket för omgående leverans. Vi har även färdiga paket utan system.

Shoppa här

bubbelbadkar för omgående leverans

westerbergs massagesystem

Ingen vet bättre än du vad din kropp mår bra av. Därför har vi tagit fram flera olika massagesystem, så att du får ett massagebadkar som passar dig. Till flera av våra kar har vi gjort det ännu enklare, ett färdigt system med de viktigaste funktionerna och som dessutom finns för omgående leverans. 

ocean 170 left/right duo
massagebadkar för två personer

ocean 170 left/right duo

Ett offsetbadkar med gott om utrymme för två personer och med dubbel ryggmassage. Du kan även välja utan massage om du vill ha ett rymligt badkar för två.

Shoppa här

bubbelbadkar för två personer

välj till massage

Så här enkelt väljer du ditt massagebadkar. Några modeller har dessutom färdiga paket, Superior Soft, som finns för omgående leverans. 

1 välj kar

1 välj kar

Först av allt bestämmer du vilken typ av kar du vill ha. Det som avgör ditt val, förutom formen och utseendet på karet, är förstås utrymmet i ditt badrum. Måtten på karen hittar du vid respektive massagebadkar. 

2 välj massagesystem

2 välj massagesystem

När du valt kar är det dags att välja vilka funktioner du vill att ditt massagebadkar ska ha. Välj mellan våra olika massagesystem där vi valt ut de funktioner vi tycker ett massagebadkar ska ha.

3 välj tillval

3 välj tillval

Ingen vet bättre än du vad din kropp mår bra av. Därför har du möjlighet att välja tillval utöver det system du valt. 

4 välj sargblandare

4 välj sargblandare

Våra sargblandare förenar tilltalande former med praktiska funktioner. Samtliga har en separat omkopplare till dusch. 

Se våra sargblandare
5 välj till front och gavel

5 välj till front och gavel

Beroende på vart du placerar ditt kar väljer du front och gavel. Till våra kar med komplett paket Superior Soft ingår front och gavel.

6 leverans hem

6 leverans hem

Vi tillverkar ditt badkar efter beställning och har en lev­e­ranstid på 4–6 veckor. Våra modeller med paketet Superior Soft finns för omgående leverans. 

massage för välmående

Vi utvecklar alla våra massagesystem i Sverige och strävar alltid efter att välja material och metoder för en så liten miljöpåverkan som möjligt. Westerbergs unika Silent System™ massagesystem ger extra  kraftfull massage och är tystare än något annat system.
 

tysta & miljövänliga

Westerbergs Silent System har ett jämnare vattenflöde och högre tryck vilket bidrar till en effektivare massage och tystare badupplevelse. Dessutom används pvc-fria slangar.

pulserande

Med hjälp av pulsfunktionen slås motorn av och på i en jämn takt. Det inbjuder till en längre badstund med växel­vis härlig massage.

varma

Med en underhållsvärmare kan du bada länge, den hjälper till att hålla temperaturen i vattnet konstant. 
Du väljer själv hur länge du vill bada. 

hygieniska 

Samtliga slangar har släta, bakterieavvisande ytor och töms på vatten när systemet stängs av. Det är både mer hygieniskt och minimerar underhållet. I massagesystemet Executive ingår dessutom vattenrening.

vattenfall

Vattenpåfyllning i ditt massagebadkar sker via ett inbyggt vattenfall som monteras på insidan av karet och ingår vid köp av Westerbergs sargblandare. 

avkopplande

Belysningen sprider ett behagligt och stämningsfullt undervattensljus. Med ljusterapi skapas ett fast eller växlande färgat terapiljus över hela karet.