spabad

Vatten och massage tillhör de äldsta och kanske bästa upplevelserna i världen. Ett spabad ger dig detta precis när du vill. Tänk att ha ett spabad, på altanen eller i en glänta i trädgården och kunna bada ute även om snöflingor dalar eller dagen har blivit kväll. Själv för rekreation eller tillsammans med din familj och vänner för småprat och umgänge.

Westerbergs spabad

westerbergs det svenska originalet

Efter mer än 35 år på marknaden vet Westerbergs vad som gäller för badkar och vatten som virvlar. Inne såväl som ute. Vi har använt denna erfarenhet för skapa ett spabad som ger bästa möjliga upplevelse. Välkommen till trädgården, altanen eller till den vildvuxna gläntan. Njut av värme och massage. Koppla av tillsammans, småprata, lös livets stora frågor eller slut ögonen och dröm dig bort.

se vår film här

våra modeller

våra modeller

Vårt sortiment av spabad består av fyra modeller, tre kvadratiska och ett runt. Varje kar har noga utvalda funktioner baserat på den senaste tekniken.

se våra modeller här

tillbehör spabad

tillbehör

I våra spabad har vi den utrustning och massage som vi tycker att ett spabad ska ha. Välj att addera tillbehör från oss så att du enkelt kan använda ditt kar ofta.

se våra tillbehör här

köp ditt kem här

köp ditt kem här

Med ett spabad kan du bada under stjärnorna året om. Men ditt kar måste också rengöras och underhållas så att du får en bra badupplevelse vid varje tillfälle.

köp dina kemprodukter här

inför ditt köp

inför ditt köp

Så här enkelt är det att förbereda och installera ett Westerbergs spa.

läs mer
kort om våra spa

kort om våra spa

Här har vi kortfattat sammanställt det viktigaste som du behöver veta om våra spabad.

läs mer

genomtänkta materialval

Noga har vi valt ut rätt material till våra spabad. Skalet är tillverkat i tjock sanitetsakryl. Värmen bibehåller vi genom en termisk spegelfolie som finns mellan kar och ytterpanel samt i bottenplattan.

Skalfärger på spabad

skal

Skalen i våra spabad formgjuts av 7,3 mm tjock sanitetsakryl. Vi har två färger på våra spaskal. I standardutförande är skalet vitmarmorerat. Men du kan även välja svartmelerat som beställningsvara med en leveranstid på 9-12 veckor.

panel

panel

Våra spabad har grå ytterpanel som gjorts av väderbeständigt kompositmaterial. Känslan liknar trä och ytan är enkel
att underhålla.

Termolock spabad

termolock

Locket är en viktig parameter för låg energiförbrukning. Vårt standardlock är 11 cm och kapslar in värmen och locket spänns enkelt fast i karet för att ligga stabilt. Ingår när du köper ett spabad.

Cirkulationspump spabad

cirkulationspump

Cirkulationspumpens uppgift är att cirkulera vattnet så att filtreringen fungerar och vattnet håller en jämn och önskad värme eller inte fryser på vintern. Pumpen arbetar tyst, är energisnål och drar endast 180W. Från världsledande Balboa.

effektiv isolering

effektiv isolering

Effektiv isolering är oerhört viktigt i ett spa som ska stå ute, för att minimera driftskostnaderna. Westerbergs spa är isolerade med termisk spegelfolie som sitter på spabadets ytterpanel samt bottenplatta. Det betyder att mellan själva spakroppen och isoleringen är det luft, som ger fördelar likt en termos.

massage, kontrollpanel & styrsystem

Du styr enkelt ditt spas funktioner med ett styrsystem och en touchpanel utvecklad och tillverkad av världsledande Balboa, USA. Alla funktioner som massagen, värmen och belysning styrs genom panelen.

kontrollpanel och styrsystem spabad

kontrollpanel och styrsystem

Med hjälp av panelen ser du även om ditt spa behöver service eller rengöras, styrsystemet är en självanalyserande och indikerar om något avviker. Skulle en pump indikera ett fel meddelar systemet detta i panelen.

Ljusterapi spabad

ljusterapi

Våra spabad har LED-belysning i botten. Våra modeller Viken och Djursholm har dessutom LED-belysning i vattenlinjen. Du styr själv om du vill ha ett fast eller växlande färgsken. Ljusterapin har flera färger så du kan välja mellan rött, blått, lila, gult eller grönt sken.

Jets

jets

Våra spa är utformade med god design och med fokus på bra massage och ergonomi. Systemen har en blandning av roterande och fasta massagejets som är individuellt riktbara och individuellt avstängningsbara, så att du själv kan fördela vattentrycket.